Sekretariatet

Kontakt sekretariatet hvis du har brug for rådgivning, har spørgsmål til dit medlemskab eller ønsker en dialog om medlemskab eller samarbejde med vores foreninger.

Tlf.: 39270087 

Åbningstider:

Mandag – torsdag
kl. 8 – 16 – telefonen er åben fra kl. 9 – 16

Fredag
kl. 8 – 13 – telefonen er åben fra kl. 9 – 13

Klaus Nissen
Linda Vestergaard
Helle Helth Hansen
Annette Hansen
Dorthe Thomsen

Mødefaciliteter i sekretariatet

I forbindelse med Sekretariatet har vi 10 forskellige mødelokaler til rådighed i TradeCity og kan tilbyde morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe og evt. aftensmad.

Der er adgang til trådløst internet. Alle lokaler har projektor, whiteboard og der er mulighed for flip over. Info-skærmene ved indgangene viser gæsterne hvilket mødelokale, der er reserveret til deres møde eller kursus.

Det er centralt at mødes i TradeCity, Kolding. Der er gode parkeringsforhold og hvis man har behov for overnatning, ligger Hotel Scandic, som vi har en aftale med, kun 200 meter fra TradeCity.

Der er også mulighed for, at vi kan arrangere et eftermiddags- eller aftenmøde for medlemspersonale med evt. et indlæg fra sekretariatet med aktuelt fra branchen lige nu. Vi deltager ligeledes gerne med et indlæg ved andre møder evt. leder- eller bestyrelsesmøder